Per direct zijn wij op zoek naar:

Systeembeheerder (m/v)

10-16 uur

 

Functieomschrijving

Als systeembeheerder heb je een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Je bent mede verantwoordelijk voor het oplossen van ICT vraagstukken voor zakelijke- en particuliere klanten.

Geen dag is hetzelfde en het blijft uitdagend. Je hebt nauw contact met alle afdelingen binnen het bedrijf. Bij netwerkproblemen of andere technische complicaties ben jij diegene die handelend optreedt om de problemen op te lossen.

 

Functie-eisen

  • MBO ICT Niveau 3 werk- en denkniveau;
  • Jouw technische kennis weet je goed om te zetten naar begrijpelijke taal;
  • Gedegen kennis van ICT-processen als ook kennis van MS Windows infrastructuur, Citrix, VMWare en SQL databases;
  • Je kunt zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren, maar werken in teamverband past ook bij je;
  • Je beschikt over een ruime werkervaring ;
  • Je beschikt over rijbewijs B;
  • Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Daarnaast ben jij als professional betrokken en stressbestendig;
  • Representatief;
  •  

Bedrijfsprofiel

Aalders IT heeft ruim 20 jaar ervaring in het verkopen, repareren en onderhouden van computers, notebooks en bedrijfsnetwerken. Daarnaast verzorgen wij computertrainingen voor beginners en gevorderden. Vanuit onze reclameafdeling realiseren wij de meest uiteenlopende creaties van het ontwerpen van huisstijlen tot het bouwen van uitgebreide websites.

 

Sollicitaties  kunt u schriftelijk richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om de vacature in PDF te downloaden.

fotoverhuizing

Hoogeveen – Onze vestiging in Hoogeveen gaat verhuizen. Maandag 11 september nemen wij onze intrede in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Industrieweg 96 in Hoogeveen. Vanuit een nieuw kantoorpand kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Drie jaren geleden hebben wij onze huidige vestiging geopend aan de Voltastraat. Een deel van ons bedrijfspand werd gebruikt door de verhuurder. Daar onze bedrijfsvormen dusdanig uiteen liepen (metaalbewerking / ICT en webdesign) hebben wij tijdens de afgelopen weken moeten vaststellen dat deze combinatie voor beide partijen steeds meer als onwenselijk werd ervaren. In goed overleg hebben we dan ook besloten om per 1 oktober onze huurovereenkomst te beëindigen.

Ons nieuwe kantoor bevind zich in het bedrijfsverzamelgebouw achter van Haaster Reclamebureau BV. De ingang kunt u betreden via de bestaande ingang van het bovengenoemde reclamebureau. Om vanaf de weg ook goed zichtbaar te zijn, zal er binnen enkele weken een reclamezuil worden geplaatst met ons bedrijfslogo daarop vermeld.

Aalders IT is naast het verkopen, repareren en onderhouden van vrijwel alle merken computers en laptops steeds groter geworden met het bouwen van websites en webwinkels. Met ons nieuwe concept bouwen we van budgetwebsites tot professionele websites en webwinkels op maat. Onze ICT afdeling zal blijven zoals u dit van ons gewend bent. In het kader van een kleine reorganisatie zullen we bepaalde zaken beter organiseren. Het resultaat hiervan zal zijn dat wij u (nog) beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Bij afwezigheid kunnen computers en laptops in overleg worden afgegeven of opgehaald bij de buren Super Mail Service. Onze vestiging in Elim blijft ook beschikbaar voor het ophalen en afhalen van producten.